Digitális tanulás

Tisztelt Szülők!

Kedves Tanulók!

 

            A felkészülési időszakot követően várhatóan holnaptól elkezdődik a tantermen kívüli oktatás. Ezzel kapcsolatban szeretnék néhány fontos információt megosztani. 1. Marad az eredeti órarend, mindenki az órarendje szerint kap valami anyagot a tanárától, tanítójától. (készségtárgy, fakultáció is) Nyilván a tantárgy jellegének, súlyának megfelelő mértékben!

  1. Az adott nap anyagait mindenki reggel 8-ra felrakja a Krétába/ Moodle-ba (így a gyerekek maguk tudják beosztani az idejüket)
  2. A tananyag elsődlegesen az E-naplóban a házi feladatoknál jelenik meg. A megjelenő tartalom kétféle lehet: tényleges anyag pl biológiakönyv 30-32. oldal elolvasni, megtanulni, és 33/7. feladat, vagy a másik lehetőség a MOODLE-ra való utalás (webkozpont.hu/moodle) ahová a pedagógus anyagokat rak fel.
  3. A MOODLE-hoz a gyerekek egyéni hozzáférést kapnak 8. évfolyamig a szülő emailcímére, 9-től a tanulóéra.
  4. A MOODLE kezeléséhez is küldünk e-mailben segédanyagot, illetve a honlapunkon is megtalálják majd.
  5. Ha valakinek még gondja van az E-napló hozzáféréssel, a következő elérhetőségen jelezze: chernel.kozponti.email@gmail.com
  6. Az esetleges élő bejelentkezések az eredeti tanóra idején lehetségesek.
  7. Igyekszünk figyelni rá, hogy ne terheljük túl a gyerekeket. Ha problémát észlelnek, kérem, jelezzék a szaktanárnak vagy az osztályfőnöknek.
  8. A tanulók jegyeket is fognak szerezni.
  9. Kérem, legyenek türelmesek és rugalmasak! Lehet, hogy napokra lefagy, összeomlik ez az. Akkor vészforgatókönyv, úgy küldjük majd az anyagot, ahogy tudjuk: FBcsoport, messenger vagy puszta e-mail.  11. Igyekezzünk egymásnak energiát, segítséget adni, ne a fordítottja legyen!

12. Mindenki tartsa be a központi utasításokat! Kedves diákok, a folyamatos tanulás mellett, hallgassatok zenét, nézzetek jó filmeket, menjetek a friss levegőre, ne „kockuljatok” be nagyon!

 

 

További egészséges napokat, eredményes tanulást:

 

                                                                                          Csordásné Bölcsics Márta

                                                                                                            igazgató